Akadálymentes felület EU

Munkáltatóknak

Hiszünk abban, hogy az egészség a legnagyobb értékünk. Az lenne a természetes, ha mindent megtennénk ennek az értéknek a megőrzése érdekében. Meggyőződésünk, hogy a munkáltatók társadalmi felelőssége és szerepe kiemelten fontos az egészségmegőrzés, az életmódváltás terén is.

Miért fontos a munkáltatók elkötelezettsége az egészségmegőrzés mellett?

Azért, mert a jó munkahelyi légkör, az alkotó környezet, a megfelelő munkaegészségügyi háttér és a munkavállalók jólléte, aktivitása, jó közérzete elengedhetetlen az eredményes és gazdaságos működéshez. Az ezek hiányából fakadó mikro szinten jelentkező kiesések nemzetgazdasági szinten komoly veszteséget jelentenek, így a probléma megoldása nemcsak a gazdasági élet szereplői, de az egész társadalom számára fontos.

Mit kínál a program a munkáltatók számára?

Első lépésként egy állapotfelmérést. Ezt annak érdekében végezzük el, hogy a programban résztvevők tisztában legyenek a kiinduló állapottal, valamint a céllal, amit el kívánnak érni, továbbá a lehetőségekkel, amelyek segítségével el is érhetik.

Az állapotfelmérést követően pedig speciálisan a munkáltatók számára kidolgozott programelemeket kínálunk. Ez a következők.

- Munkaadói fórum az egészséges munkakörnyezet megteremtése céljából.

- Regionális szinten szervezett bajnokságok és közösségi sportrendezvények cégek számára, csapatépítő tréning céljából is.

- Workshopok és konferenciák a munkahelyi egészségmegőrzés terén elért eredmények összegzése, a további fejlesztési lehetőségek megfogalmazása és a fenntarthatóság elérése érdekében.

Kiknek a csatlakozására számítunk?

Olyan munkáltatókéra, amelyek fontosnak tartják, hogy a munkatársaik számára biztosítsák az egészségfejlesztés lehetőségét. Kimutatható, hogy azok a cégek, amelyek sikeresen monitorozzák, menedzselik és javítják a munkavállalók jóllétét befolyásoló tényezőket, nemcsak csökkentik kiadásaikat és növelik a produktivitást, hanem képesek magukhoz vonzani és megtartani a legtehetségesebbeket a munkaerőpiacról. A társadalmi felelősségvállalás ilyen mélységű alkalmazása lehetővé teszi a vállalatnak, hogy előnyt szerezzen a versenytársakkal szemben, ezzel stabilizálja piaci helyzetét, növelje eredményét.

Hírek

2019.11.29.

Boronkai Péter és Palkovics István a vendégünk

Boronkay Péter paratriatlonista és Palkovics István mezei futó világbajnok

2021.03.25.

Tér Erő Nyerő Életmód Reform

A koronavírus-helyzet meghiúsította a programelemeinek valós térben zajló közösségi lebonyolítását.